Translation missing: sl-SI.general.accessibility.skip_to_content

Kletvica Klub

Vaše edinstveno potovanje skozi svet naravnih vin se začne tu! Ni vam treba biti poznavalec, brati opisov, se pretvarjati, da veste, kaj je maceracija - prepustite vse to nam, vi samo povejte, kaj vam je všeč!

 

Takole gre - če se naročite na našo vinsko naročnino, prejmete prvi paket šestih mini buteljkic po 0,187 L na dom za ceno 36 evrov.

Vseh šest vin je izjemnih naravnih poslastic, na vas pa je, da se odločite, katero vam je najbližje.

Skupaj s paketom boste prejeli email, v katerem boste označili, katero vino vam je najljubše.

Naslednji mesec boste prejeli prav to, najljubšo buteljko, in tri popolnoma nove vzorce v malih buteljkah za 50 evrov (cena vključuje poštnino).

Nato boste izmed teh treh vzorcev izbrali vašega najljubšega, nam to javili preko vprašalnika, ki vam ga pošljemo na email in čez en mesec prejeli prav to buteljko in tri nove vzorce... a vidite, kako gre to?

Vsak mesec nova izkušnja, vsak mecec vaša najljubša buteljka ter tri nove, vznemirljive, skrivnostne stekleničke, ki čakajo na vašo izbiro.

Širši izbor je naš, končna odločitev pa vaša.

Vsak email bo posamezno obravnavan, vi samo izpolnite enostaven vprašalnik. Vinska naročnina je edinstvena priložnost, da za domačo mizo izkusite divji svet neprevidljivih in čudovitih naravnih vin.

 

----

NUJNO tekst o 1 mesečno pošljemo.